Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@17:28:07 GMT

دوفصلنامه «طرح نو» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۱۳۲۷

دوفصلنامه «طرح نو» منتشر شد

دو فصلنامه‌ «طرح نو» گزیده‌ای از بهترین طرح‌های اجرا شده ‌در بخش کارگاه‌های ادبی خلاق در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این طرح‌ها حاصل تلاش‌ کارشناسان و مربیان ادبی در زمینه‌ نوشتن خلاق، شعر و داستان است و هر شش ماه یک بار منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، مجموعه‌ی پیش رو مربوط به پاییز و زمستان ۱۳۹۸ بوده که در دو جلد تدوین شده است.

گزینش و تحلیل طرح‌های این مجموعه‌ به کوشش کارشناسان مدیریت مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری صورت گرفته است.

این دو فصلنامه مقدمه، حرف اول، شیوه‌ی اجرای طرح‌ها، نمونه آثار اعضا، نقد و تحلیل کارشناسی روی طرح مورد نظر را دربر می‌گیرد.

طرح‌های موفق مربیان ادبی در سال‌های دهه هشتاد به صورت فصلنامه و با عنوان «طرحهای برگزیده» منتشر می‌شد و از سال ۱۳۹۴ در قالب دوفصل‌نامه و با عنوان جدید «طرح نو» منتشر و به مراکز فرهنگی ارسال می‌شود.

بر اساس این خبر، تاکنون ۲۰ جلد از طرح‌های ادبی خلاق تدوین شده است.

بخش کارگاه‌های ادبی خلاق، نزدیک به ۳۵ سال است که در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری سراسر کشور به آموزش‌ حضوری و تخصصی کودکان و نوجوانان در زمینه‌ی نوشتن خلاق، شعر و داستان می‌پردازد.

کارگاه‌های ادبی خلاق، با کشف و شکوفایی استعدادهای ادبی اعضا در زمینه شعر و داستان، مقدمه و زمینه‌سازی حضور اعضای مستعد در انجمن‌های شعر و داستان آفرینش را فراهم می‌کند.

یادآوری می‌شودT در حال حاضر حدود ۳۴۰ مربی ادبی در کارگاه‌های ادبی خلاق کشور فعالیت دارند.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری شعر و داستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در افتتاحیه رویداد مانوین گفت: سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد و معادل ۴ میلیارد دلار است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مسعود حسنلو؛ دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در افتتاحیه رویداد مانوین اظهار کرد: سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد و معادل 4 میلیارد دلار است.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

وی ادامه داد: این در حالی است که سهم جهانی این حوزه 10 درصد است. برای جبران این فاصله و رسیدن به سهم 3 درصدی در افق کوتاه‌مدت، برنامه‌های متعددی در حال اجرا است.

حسنلو تصریح کرد: رویداد مانوین به عنوان یکی از این برنامه‌ها، با هدف توجه بیشتر به صنایع خلاق و فناوری‌های نرم آغاز به کار کرده است.

وی تأکید کرد: امضای تفاهم‌نامه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و منطقه آزاد قشم گامی در جهت توسعه این حوزه در کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • (ویدیو) توضیحات وزیرارشاد درخصوص ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • مبارزترین فرهنگ ادبی بین‌المللی فرهنگ فلسطینی است
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است